Skip to main content

La VI Carrera de la Dona de Ciutat Real destina els seus beneficis a FibroReal

  • Dia: 8 d’abril
  • Hora: 11 h

L’associació Quixote Maraton ADAD destinarà aquest any la recaptació de la VI Carrera de la Dona, que se celebrarà a Ciutat Real el diumenge 8 d’abril, a FibroReal, associació d’afectats per fibromiàlgia, una malaltia que majoritàriament té rostre de Dona.

Aquesta carrera els hi brinda l’oportunitat de visualitzar la fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica, ja que existeix una gran incomprensió precisament per la falta d’informació. Ansietat, pèrdua de concentració i de memòria, alteracions de la son o cansament extrem són alguns dels molts símptomes d’aquesta malaltia “invisible”, per això, des de FibroReal s’intenta ajudar als malalts perquè no se sentin “sols ni perduts”. La recaptació de la carrera permetrà desenvolupar tallers de ioga i aquagym en aigua de 28 a 32 graus que millora la qualitat de vida de les pacients.

INSCRIPCIONS FINS AL 5 D’ABRIL

Respecte a la carrera, de 4 kilòmetres pel centre de Ciutat Real que finalitzarà amb una festa als “Jardines del Prado”, les inscripcions es poden realitzar online fins al 5 d’abril a ‘www.maratonclm.net’, web en la qual l’abonament dels 5 euros per dorsal i samarreta – que el corredor podrà ampliar a la xifra que vulgui- es farà a través d’una passarel·la de pagament segur sense cost addicional.

A més, de forma presencial es podrà fer a Intersport, Concejalía de Igualdad, Colegio de Enfermería, BQB Depilación Láser, Centro de la Mujer i Peco Fotógrafos. La quota es podrà ingressar a Globalcaja, al compte ES49 3190 2073 1223 5551 6721 i el dorsal amb la samarreta es podrà recollir el dia abans de la prova de 17.00 h a 21.00 h a la planta baixa de l’Ajuntament o el mateix dia a la sortida a parir de les 9.00 h.

Notícia original