Skip to main content

El Fibrosymposium rep reconeixements científics

El Fibrosymposium 2015 ha rebut, un any més, l'aval de la Sociedad Española del Dolor (SED) i ha estat reconegut amb l'interès científic de la Sociedad Española de Reumatología (SER). També la Junta d'Andalucí ha volgut donar l'interès científic-santari al Fibrosymposium.

Aquesta és ja la sisena edició d'aquesta reunió internacional que enguany la Fundació d'Afectats de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica (Fundació FF) en col·laboració amb l'Institut de Neurociencias de la Universidad de Granada i l'Institut Universitari de les Ciències de la Salut (IUNICS)de la Universitat de les Illes Balears ha organitzat a la Universitat de Granada els propers 18 i 19 de setembre.

Fibrosymosium és una reunió Internacional d'investigadors i clínics per tractar temes sobre els avanços en la  recerca de la Fibromiàlgia i el Dolor Crònic, compartir experiències, avaluar els mecanismes fisiopatològics i plantejar l'aplicació clínica de la recerca en la prevenció, el diagnòstic i el tractament d'aquestes malalties.

La trobada tindrà lloc durant tot el dia del divendres 18 i el matí del dissabte 19 i comptarà amb una conferència inaugural a càrrec del dr. Dan Buskila i vuit taules d'experts en dolor, reumatologia, neurociències, rehabilitació, psicologia i medicina general. Després de cada taula s'obrirà un torn de preguntes on els ponents contestaran els dubtes dels doctors presents.

Un any més, el contingut científic del Fibrosymposium donarà lloc al Fibrodolor Online. Les intervencions seran gravades en vídeo i formaran part del contingut científic del Fibrodolor Online 2015-2016 www.fibrodolor.org i www.fibrorpain.org, Curs Anual d'Actualització Continuada Multidisciplinària pel que fa al Dolor Crònic i la Fibromiàlgia.

Fibrodolor és una plataforma online que presenta dues línies de participació: per a professionals de la salut i investigadors, d'una banda, i per a entitats de pacients de FM i associats, estudiants i públic interessat, per una altra, amb aules virtuals totalment diferenciades. Sota format online, permet visionar les conferències, interactuar amb moderadors i ponents, sense desplaçaments, en qualsevol horari i tantes vegades com es precisi.

Aquest curs va comptar, en l'edició del 2014-2015, amb el reconeixement científic de la Sociedad Española de Reumatología (SER), així com l'aval de la Sociedad Española de Médicos de Atención Primaria (SEMERGEN) i de la Sociedad Española del Dolor (SED) i va comptar amb l'acreditació de Formació Contínua per a Professionals del Sistema Nacional de Salut amb un total de 5,4 crèdits i 32 hores de durada.

Més informació:

comunicacion@laff.es

93 467 22 22

www.fibrosymposium.international

www.fibrodolor.org

www.laff.es