Skip to main content

Conferència sobre malalties emergents

El passat 31 de març es va realitzar una conferència sobre malalties emergents (Fibromiàlgia, Síndrome de Fatiga Crònica, Sensiblitat Química Múltiple, S. Electromagnètica).

La conferència va annar a càrrec de la presidenta de la Federació d'Associacions de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica de Catalunya, la sra. Maite Vivancos, i es va realitzar al Casal de la Gent Gran Joan Fiveller (Carrer Joan Fiveller 11-13 de Sant Adrià del Bésos) a les 18 hores. Segons indica la sra. Maite Vivancos, la conferència va ser tot un èxit ja que va servir per a divulgar les afectacions d'aquestes malalties a un grup de persones que les desconeixien.

El dijous, 14 d'abril es va organitzar una nova conferència a les 19 hores a l'Auditori de l'Ateneu. De nou la conferència va tractar sobre malalties emergents (Fibromiàlgia, Síndrome de Fatiga Crònica, Sensiblitat Química Múltiple, S. Electromagnètica) i va anar a càrrec de la presidenta de la Federació d'Associacions de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica de Catalunya, la sra. Maite Vivancos.

La jornada va ser tot un èxit i va servir per a sensiblitzar al públic assistent.