Skip to main content

Notícies destacades

 • COCEMFE ha elaborat una Guia Resum de la  legislació aprovada en matèria socioeconòmica durant l’Estat d’Alarma.

  En la Guia es presenta un resum dels reials decrets publicats durant l'estat d'alarma que contenen mesures d'interès en l'àmbit social i econòmic. S'inclouen específicament les següents normes:

  - Real Decreto Ley 11/2020 de 31 de marzo, pel qual s'adopten mesures urgents complementària en l'àmbit social i econòmic per fer front a l'COVID-19 (...


 • • El 54%  de persones contribuents marca la casella de Fins Socials en la declaració de la renda, però encara queda un 46% que no ho fa.
  • Un 11% de persones només marca la casella de l'Església, encara que ambdues caselles no són excloents i l'aportació suma.
  ...
 • Des de la Fundació d'Afectats de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica us volem informar i mantenir al dia  sobre les últimes mesures  que afecten el col·lectiu de persones amb discapacitat que s'han pres durant aquesta situació de crisi sanitària.

  .- Informe que ha elaborat el CERMI en relació als continguts a favor de la discapacitat que conté el Reial Decret-Llei 8/2020, de 17 de març, de mesures urgents extraordinàries...
 • Amb motiu del 8 de març de 2020, Dia Internacional de les Dones, la Fundació d'Afectats de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crónica commemora aquesta data i fem difusió del MANIFEST...
 • El passat dia 12 de febrer, l'Institut Guttman va organitzar la conferència "Fibromiàlgia: més enllà del dolor" per a presentar el Guttmann Brain Health Institute, a la qual la FUNDACIÓ FF va ser convidada. Van estar presents en nom de la Fundació el Sr. Francesc Jose Maria (Patrono de la FUNDACIÓ FF) i la Sra. Montserrat Mas (Presidenta de AFIBROCAT).

  La conferència va ser impartida pel Dr. Raúl Pelayo i versava sobre la Fibromiàlgia, com a patologia complexa...

 • Avui 3 de desembre en el DIA INTERNACIONAL DE LA DISCAPACITAT, la Fundació d'Afectats de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica s'adhereix al Manifest del CERMI (Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat) i el COCARMI, i s'afegeix als actes de commemoració d'aquest dia que es celebren a tot el territori.

   

  Llegir MANIFEST CERMI

  Llegir...

 • Rock en llamas (programa de Rock emès en CuRadio tots els divendres) junt al pub musical Yesterday s'uneixen per realitzar un CONCERT BENÈFIC a Santa Coloma de Gramenet a favor de la FIBROMIÀLGIA, amb la banda local Born In Exile, que van estar al prestigiós Rock Fest Barcelona.

  Dissabte...

 • L’Associació Valenciana d’Afectats de Fibromiàlgia (AVAFI) celebra el divendres, 11 de maig, el DIA MUNDIAL DE LA FIBROMIÀLGIA I LA SÍNDROME DE FATIGA CRÒNICA amb unes jornades per memorar aquest dia. A més, el 13 de maig, organitza el III Concert Solidari a favor d’AVAFI (5 euros).

  Si volen participar en els actes que l’associació ha programat els adjuntem tota la informació addicional de què...

 • El pròxim dia 9 de maig, FIBROLLEIDA celebra el DIA MUNDIAL DE LES SÍNDROMES DE SENSIBILITZACIÓ CENTRAL (Fibromiàlgia, Síndrome de Fatiga Crònica i Síndrome de Sensibilitat Química Múltiple).

  ...
 • Dia: Dijous, 10 de maig del 2018

  Horari: 10 h – 14 h

  Lloc: Centre Cultural Ibercaja de Guadalajara, C/ Dr. Fleming, 2B

  El pròxim dijous, 10 de maig, tindrà lloc la “Jornada de Teràpies Complementàries per a la Fibromi...