Skip to main content

Notícies Fundació FF i Societat

 • La Fundació d'Afectats de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica es fa ressò de la nota de premsa emesa per CONFESQ (Coalició Nacional d'Entitats de FM, EHS, SFC/EM i SQM) respecte a la situació i a les conseqüències que provoca la crisi del COVID-19 en la salut de les persones afectades per SQM i SFC/EM, i en la qual demanen al govern un "Protocol de protecció enfront del COVID-19".

  ...

 • L'Associació Provincial de FM, SFC i SSQM de Jaén “AFIXA” ha elaborat i presentat la “Guia Multidisciplinària de Fibromiàlgia, Síndrome de Fatiga Crònica i Sensibilitat Química Múltiple” escrit per la presidenta de l'entitat, Mª Isabel Garrido Cárdenas, editada per Afixa i amb l'inestimable suport i col·laboració de l'Excma. Diputació de Jaén.

  Segons indica AFIXA, la Guia Multidisciplinària neix amb l'objectiu de...

 • S'apropa el dia 12 de maig, Dia Internacional de la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica, i les entitats ja comencen a preparar els actes de commemoració per a la data.

  Des de la Fundació FF hem habilitat un espai a la nostra web on podreu consultar tots els actes que ens fan arribar les entitats perquè pugueu assistir als quals desitgeu.

  Us animem a participar en algun d'ells per ajudar a visibilizar aquestes malalties i conscienciar a la societat.

  Trobareu el llistat d'activitats en...

 • El passat 31 de març es va realitzar una conferència sobre malalties emergents (Fibromiàlgia, Síndrome de Fatiga Crònica, Sensiblitat Química Múltiple, S. Electromagnètica).

  La conferència va annar a càrrec de la presidenta de la Federació d'Associacions de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica de Catalunya, la sra. Maite Vivancos, i es va realitzar al Casal de la Gent Gran Joan Fiveller (Carrer Joan Fiveller 11-13 de Sant Adrià del Bésos) a les...

 • Amb motiu del Dia de la Dona Treballadora, l'associació AFIBROCAT organitza una conferència sobre Fibromiàlgia, Síndrome de Fatiga Crònica i Síndrome de Sensibilitat Química i Sensibilitat Electromagnètica el proper 17 de març a les 18 hores al Centre Cívic Mates i Ramis.

  La conferència anirà a càrrec de la sra. Maite Vivancos, presidenta de la Federació de Associacions de FM i SFC de Catalunya.

  ...
 • El professor i Acedèmic Federico Mayor Zaragoza va participar en la sessió Científica extraordinària: 'La Medicina Humanitària davant l'aparició de noves patologies emergents', organitzada per la Real Acadèmia Nacional de Medicina (RANM) en col·laboració amb la Fundació Ramón Areces.

  Contenir l'expansió d'una epidèmia i atallar-la des del seu origen exigeix l'actuació conjunta d'agents i organismes nacionals i internacionals, una estrat...

 • L'Asociació Valenciana d'Afectats de Fibromiàlgia organitza el II Concert Solidari de la Banda Simfònica Cim de Benimaclet a benefici de l'entitat.

  L'acte tindrà lloc el diumenge, 8 de maig a les 19:30 hores al Palau de la Música de València.

  El preu de l'entrada és de 5€ i es pot col·laborar també amb Fila Cero. Tots els beneficis obtinguts es destinaran a AVAFI.

  Consulta el programa del concert

  ...
 • El Departament de Neurociencia de la Universidad del País Vasco està realitzant un estudi de biomèdica emmarcat en la tesi doctoral (2016-2020) amb el títol: "Estudi cerebral (morfometria i tractografía) mitjançant Ressonància magnètica funcional en pacients amb Encefalomielitis miálgica".

  Aquest projecte neix a la Universitat del País Basc (UPV-EHU), dirigit pel Catedràtic de Neurociencias Professor Jose Vicente Lafuente Sánchez i desenvolupat pel Doctorand Iñigo...

 • David Mora, atleta de llargues distàncies nascut a Sevilla i establert a Segòvia, ha volgut mostrar el seu suport a Fibrosegovia (Associació de Fibromialgia de Segòvia) i a totes les persones que pateixen la malaltia de FIBROMIÀLGIA.

  Per aquest motiu, durant les seves carreres lluirà una samarreta amb l'eslògan “Hoy sí me puedo levantar” FIBROMIÀLGIA.

  Comença el seu viatge cap a Sri Lanka, on participarà en una carrera de 220 km per la selva d'aquest pa...

 • Recentment s'ha editat un butlletí especial que recull les diferents exposicións que ha realitzat l'exposició CARAM! de la Federació d'Associacions de Fibromiàlgia de Catalunya (ff2cat).

  Aquesta exposició pertany a la Federació d'Associacions de FM i SFC de Catalunya (FF2CAT) i es va crear gràcies a la solidaritat de l'Estudi d'Art de Jordi Aligué i Anna Bellvehí i els seus alumnes adults que, a partir dels coneixements...